Cursisten reviews


Anja

"Ik heb al minstens 5 jaar schilderles van Hilma. Ik ga elke week met plezier naar de lessen. Het fijne vind ik, dat iedereen maakt wat je zelf wilt. Zij geeft uitleg, tips en tricks. Ook worden er regelmatig voor bepaalde onderwerpen aparte korte cursussen gegeven. Bijvoorbeeld aquarel, modeltekenen. Ik hoop nog jaren te gaan schilderen bij haar." 


Henk

"Ik volg ruim drie jaar schilderles en heb veel geleerd. Hilma brengt je de basistechnieken aan, maar laat je ook voldoende vrijheden voor je eigen creativiteit. Ben er zeer tevreden over."


Judith D.

"Super goede lerares! En gezellige mensen! Je hoeft niet eens te kunnen schilderen. Gewoon proberen!"


Mieke v H.

"Hilma heb ik ontmoet tijdens een proefles. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik van haar les wilde hebben. Ik vind Hilma zo goed les geven. Ik heb ervaring met anderen schilderlessen dus ik weet waar ik over praat. Voor mij geldt ook de persoonlijkheid van Hilma. Zij helpt mij echt over mijn onzekerheid heen. Als ik ergens aan begin en denk dit wordt niks is het Hilma die voor een geweldig eindresultaat zorgt wat ik dan zelf gemaakt heb. Wil je professioneel les krijgen in een sfeervolle opzet dan zou ik Hilma echt aanraden. Het is ook altijd gezellig!!!! Ook niet onbelangrijk. Gr. van een tevreden cursist."


Ursula

"Hilma geeft een goede uitleg met alleen opbouwende kritiek waar door je steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Ook leer je nieuwe technieken en leer je anders te kijken waar door je steeds je grenzen gaat verleggen en nieuwe dingen gaat creëren waarvan je nooit gedacht had dit te kunnen bereiken en je talent voor had. Ze is een geweldige lerares die iedereen in haar waarde laat, open staat voor andere ideeën. Ik schilder met meer plezier en begin minder kritisch te worden. De lessen bij Artschool Helmond zijn supergezellig en iedereen mag zelf bepalen wat je gaat maken waar door je veel inspiratie krijgt."


Maria R.

"Ik ga al drie jaar naar de schilderles van Hilma. Heerlijk echte ontspanning. Ze heeft een geweldig inzicht maar ook andere technieken, zoals het schilderen met zand of met papier zodat het allemaal net ff anders is, ze is ook niet gauw tevreden, nee een schilderij moet dan ook helemaal af zijn en mooi voordat het mee naar huis kan. Voor mij is het een superprof."


Grytsje

"Hilma is geduldig, legt goed uit. Bovendien leert ze de kleuren mengen en verhoudingen van het onderwerp meten en schatten."


Judith de G.

"Ik heb ruim een jaar les van Hilma. Ze weet leerlingen te inspireren op ieders eigen niveau en tempo. Haar lessen zijn altijd gezellig. Hilma is een prof. Je kunt met een gerust hart haar lessen proberen."


Herman

"Ik ben al enkele jaren cursist bij schildercursussen van Hilma. Ze is zeer ter zake kundig, behulpzaam en initiatiefrijk. Ik heb de afgelopen jaren veel gehad aan haar aanwijzingen en ze laat je vrij om je eigen gang te gaan."

eCompanies - Amusement en kunst